ANNONCE

Transportminister Henrik Dam går ikke ind i DSB-konflikt

14. december 2011 17:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Transportminister Henrik Dam går ikke ind i DSB-konflikt
Billede mangler

Der kommer ikke et indgreb fra hverken regeringen eller transportminister Henrik Dam Kristensen i DSB-konflikten,d er torsdag aflyser halvdelen af alle tog.
 
Henrik Dam Kristensen (S) vil nemlig ikke blande sig, siger han til TV 2.
“Det er en faglig konflikt, som parterne selv skal løse. Men jeg håber naturligvis, at togtrafikken snart bliver normal igen, især på dette tidspunkt op til jul,” siger Henrik Dam Kristensen ifølge TV 2.
 
Efter eftermiddagens DSB-pressemøde fortalte konstitueret administrerende direktør i DSB, Jacob Kjær, at han endnu ikke havde talt med transportministeren, men at man gør så meget som muligt for at sikre en god togtrafik trods strejken.
“Jeg har ikke haft kontakt til transportministeren i forbindelse med det her, men jeg har haft kontakt til ministeriet omkring situationen. Det er naturligt, at ejerne er orienteret om, hvad der foregår, herunder også hvordan togkørselen er, og hvordan vi sikrer, at togene også kører fremover,” sagde Jacob Kjær til Newspaq.
 
Strejken i DSB har allerede betydet togaflysninger og forsinkelser over hele landet i dag onsdag, og DSB har allerede meldt ud, at halvdelen af togtrafikken bliver aflyst torsdag.
 
Det er arbejderne på DSB’s værksteder, der strejker, og dermed kan togene ikke holdes ved lige.
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu