Tre AaB-spillere kan få debut mod SIF fredag

28. februar 2013 19:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre AaB-spillere kan få debut mod SIF fredag
Billede mangler

Ikke færre end tre spillere får fredag aften muligheden for at debutere på AaBs førstehold i Superligaen.

Således har nordjydernes træner, Kent Nielsen, udtaget Søren Frederiksen, der i vinter er skiftet fra FC København, samt Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg, der begge kommer fra klubbens ungdomsafdeling.

– Vi glæder os til at komme i gang. Der bliver en utrolig tæt og hård kamp om alle placeringer fra nummer to til tolv, og i sagens natur vil vi selvfølgelig forsøge at slutte så højt som muligt, mens der omvendt ikke skal meget til, før man i hvert fald for en stund af ude af topstriden, siger Kent Nielsen, der glæder sig til opgøret mod Silkeborg.

– Vi ved, vi skal op mod et erfarent og smart hold, hvor mange spillere har spillet sammen i lang tid. Silkeborg vil blive en udfordring for alle hold i foråret, så selvom vi er bedre placeret i tabellen, betragter vi opgøret som ligeværdigt. Silkeborg spiller med en diamant-formation på midtbanen, hvilket ikke mange hold gør, så vi skal være klar på de udfordringer, det giver, og forhåbentlig kan vi spille med den kompakthed, der i de fleste af vores testkampe har gjort os svære at score imod, siger Kent Nielsen og tilføjer:

– Offensivt har vi i testkampene været bedst, når vi har spillet hurtigt, bevægeligt og direkte. Det er der, vi kan volde modstanderne størst problemer, og det skal vi have frem i morgen, påpeger Kent Nielsen.

AaB må mod Silkeborg undvære karantæneramte Kenneth Emil Petersen samt skadede Anders Due, Rasmus Thelander og Kayke.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu