Tre ambulancer tilkaldt: To personer pløjet ned i p-kælder

14. december 2017 14:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mistede herredømmet over sin bil i parkeringskælderen under Ishøj By Center.

Tre ambulancer har været tilkaldt til et spektakulært trafikuheld i parkeringskælderen under Ishøj By Center torsdag middag. De har hver især forladt stedet med en patient ombord. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

Vagtchef Kim Madsen fortæller, at han endnu ikke har megen viden om selve uheldet – ej heller om tilstanden på de tilskadekomne.

– Umiddelbart er der to lettere tilskadekomne, siger han. En ældre mand er ikke blevet afhørt om sin del af uheldet. Det skyldes ifølge Ekstra Bladet, at han er til behandling.

Mistede herredømmet

Politi og redningsmandskab blev kaldt til uheldet – som Madsen kalder et helt “almindeligt trafikuheld” – fordi, den ældre mand pludselig og af uafklarede årsager mistede herredømmet over sin bil af mærket Saab i parkeringskælderen.

I den forbindelse påkører Saaben to andre parkerede biler og ikke mindst to fodgængere.

Der har været både bilinspektør og politifolk på stedet, der har undersøgt, hvad der er gået galt på stedet, men der er foreløbig ingen konklusioner.

Dagen før

Onsdag var samme politikreds kaldt ud til et trafikuheld i en parkeringskælder. Da foregik miseren i Rødovre Centrum, hvor en ældre mand fik et ildebefindende og påkørte en mur frontalt.

I bilen sad også mandens hustru, men ifølge gårsdagens vagtchef kom ingen alvorligt til skade.

– Hvis det er alvorligt, så hører vi det. Og vi har ikke hørt noget, siger Lars Jørgensen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu