Tre anholdt efter mystisk dødsfald

30. marts 2013 22:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre anholdt efter mystisk dødsfald
Billede mangler

Tre libanesiske mænd er blevet afhørt af Københavns Politi efter et mystisk dødsfald lørdag, hvor en 46-årig herboende mand af libanesisk afstamning døde, godt 14 timer efter han blev fundet livløs på Ålholm station ved Valby om morgenen ved tre-tiden, skriver BT.DK.

 

»Han havde skader i hovedet, men vi ved ikke om de er opstået ved et fald eller som følge af vold. De tre mænd var til stede i den 46-åriges lejlighed. Nu afhører vi dem, og den døde bliver obduceret, men vi ved endnu ikke, om de bliver sigtet for noget,« siger Kenneth Vest, der er efterforskningsleder hos Københavns Politi.

Det var et vidne, der ved tre-tiden fandt den 46-årige livløs ved en bænk på Ålholm Station. Han blev kørt til Rigshospitalet med livsfarlige kvæstelser i hovedet, og ved 17-tiden lørdag eftermiddag døde han.

Den 46-årig er libanesisk statsborger, men han bor i Danmark og havde en lejlighed i Valby. Da politiet havde fået identificeret den 46-årige og tog til lejligheden i Valby, var de tre mænd på 22, 25 og 27 år i lejligheden. De er også libanesere, men er i Danmark som turister.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu