ANNONCE

Tre anholdt efter skuddrama

9. december 2020 09:26 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Specialenhed fra Forsvaret har været sat ind i sagen.

Tre personer blev tirsdag anholdt efter en stor efterforskningsaktion i Odense-bydelen Vollsmose.

Aktionen kommer på baggrund af en skudepisode 14. november. De tre er sigtet for ved skud at have forvoldt alvorlig fare for andre personers liv og førlighed samt ulovlig våbenbesiddelse, og fremstilles formentlig i grundlovsforhør onsdag.

Ved aktionen deltog foruden Fyns Politi også Forsvarets Advanced Search Capacity, der afsøgte et større græsareal, hvor også hundepatruljer har søgt.

Undersøgelserne har ført til flere fund, som nu skal undersøges nærmere, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Konflikt i byen

Skudepisoden 14. november kan relateres direkte til en konflikt i den af og til plagede bydel. Blandt andet mener politiet, at der er sammenhæng mellem den episode og en tidligere episode, hvor en 31-årig uskyldig mand blev offeret.

Der blev løsnet skud lørdag 14. november omkring klokken 13.45, og flere personer var vidner hertil. Politiet oplyste til Newsbreak.dk, at der blev affyret omkring tre-fire skud ved den episode. Ingen blev ramt – ingen blev anholdt. Kort efter blev der indført en såkaldt visitationszone i Egeparken og omkringliggende områder i Vollsmose.

– Vi hverken kan eller vil acceptere, at der bliver anvendt skydevåben. Derfor trækker vi nu i bremsen og indfører både visitationszone og skærpet strafzone i Vollsmose og dele af Korsløkke.

15. november oplyste politiet desuden, at skyderiet formodedes at have sammenhæng med en konflikt, der fra tid til anden blusser op mellem grupperinger i Vollsmose. Samtidig med skudafgivelserne har der været slagsmål mellem et større antal personer i Vollsmose.

Både visitationszone og skærpet strafzone blev ophævet tirsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu