ANNONCE

Tre biler i voldsomt uheld: To kørt på sygehus

7. november 2019 17:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En voldsom ulykke betød torsdag eftermiddag, at trafikken måtte standses på Rute 26 mellem Aarhus og Viborg.

(Artiklen er opdateret klokken 17.38)

En person og en pige er kørt på sygehuset i Viborg efter et voldsomt sammenstød kort før klokken 16 torsdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under videoen

Det oplyser Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Newsbreak.dk. Han påpeger dog, at der ikke er noget, der tyder på alvorlige skader.

– De er kørt til tjek for at være sikre, siger han.

Uheldet skete på hovedvejen, Rute 26, mellem Aarhus og Viborg. På grund af uheldet blev vejen spærret i begge retninger mellem Vejerslev og Fårvang.

Vejen er ikke længere spærret.

I modsat retning

Sammenstødet, der direkte involverede i alt tre biler, skete ifølge politiet, da en personbil formentlig på grund af uopmærksomhed kom over i den modsatte vejbane.

– En varebil, der kører i retning mod Aarhus, må helt ud i rabatten for at undvige, men bliver ramt på venstre bagende, og det får så personbilen til at snurre rundt, siger Claumarch.

Kort efter kommer en tredje bil – også med kurs mod Aarhus – der kører ind i siden på den holdende bil, der lider voldsomme skader.

Det er føreren af den første bil samt en person fra den tredje bil, der er kørt til Viborg Sygehus for at blive tjekket, siger politiet.

– Vi er færdige på stedet, siger vagtchefen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu