ANNONCE

Tre børn fundet døde: Moderen under anklage

30. januar 2020 22:01 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Fredag 24. januar fandt en far sine tre børn døde i deres hjem i Dublin. Moderen er blevet anholdt.

Tre børn fundet døde: Moderen under anklage
police woman

En irsk mand og far til tre oplevede fredag 24. januar sit livs mareridt. Efter at være ankommet til sit hjem i Dublin blev han mødt med en seddel med påskriften: ‘Ring 112 – gå ikke op’. Umiddelbart efter fandt han sine tre børn på ni, syv og tre år liggende livløse, skriver flere medier. Blandt andet norske VG.

Artiklen fortsætter under videoen

Mediet nævner desuden, at en kvinde i 40’erne, der opholdt sig i hjemmet efterfølgende blev anholdt. Hun blev i følge det lokale politi bragt til et hospital, hvor hendes tilstand i første omgang blev betragtet som kritisk, men senere ændret til alvorlig. Ifølge The Sun er der tale om børnenes mor.

I en udtalelse, der er kommet via politiet fortæller børnenes far, at han er fuldstændig knust.

“Jeg har ikke ord. Det er ødelæggelse, sorg og angst. Jeg må slås bare for at trække vejret. De havde alle en lys fremtid foran sig med familie, venner og lokalsamfundet, som alle elskede dem”, udtaler han.

Der skulle ikke være tegn på, at børnene har været udsat for vold, men politiet, der har fået en foreløbig obduktionsrapport, ønsker ikke at udtale sig i sagen før den korrekte dødsårsag er kendt.

Børnenes mor blev stillet for en dommer onsdag 29. januar. Her svarede hun ikke på sigtelserne og skal nu forblive i politiets varetægt indtil onsdag 5. februar, hvor hun igen skal møde i retten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu