Tre danskere i al-Qaedas sigtekorn: Se hvem der er på dødslisten

1. marts 2013 23:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre danskere i al-Qaedas sigtekorn: Se hvem der er på dødslisten
Billede mangler

Det seneste nummer af terror-netværket al-Qaedas magasin ’Inspire, som skal hverve unge ekstremister til terror-handlinger, er uhyggelig læsning set med danske øjne, skriver BT.

 

Tre danskere er med på magasinets top ti-liste over de mennesker, terror-netværket har udpeget som de mest attraktive mål for drab og terror-handlinger.

Under overskriften ’Yes we can, som al-Qaeda-folkene har tyvstjålet fra Obama-kampagnen, præsenteres billeder af Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, samt af Carsten Juste og Flemming Rose – Juste og Rose var henholdsvis chefredaktør og kulturredaktør på Jyllands-Posten, da Westergaards Muhammed-tegning og de andre tegninger blev offentliggjort.

’Inpsire har lavet en side lay-outet som en efterlysningsplakat med de 10 personer – ’Wanted dead or alive for crimes against Islam’ (Efterlyst død eller levende for forbrydelser mod Islam, red.)

Med en uhyggelig tvist af et gammelt mundheld, skriver al-Qaeda-folkene ved siden af billederne af de ti personer på listen: ’A bullet a day keeps the infidels Away’ (En kugle om dagen holde de vantro væk, red.).

Udover Westergaard, Rose og Juste består listen af den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks, den hollandske politiker Gert Wilders, den amerikanske præst Terry Jones, forfatteren Salman Rushdie, den franske redaktør Stephane Charbonnier, den somaliske feminist og forfatter Ayaan Hirsi Ali og Morris Sadek, amerikansk/egyptisk mand, der stod bag videoen ’Innocence of the Muslims.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu