Tre fængslet for Horsens-skyderi

17. maj 2012 16:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tre fængslet for Horsens-skyderi
Billede mangler

Sydøstjyllands Politi fik torsdag varetægtsfængslet en mand for et skyderi i Tordenskjoldsgade i Horsens fredag aften. Dermed er tre mistænkte varetægtsfængslet i sagen.
Den sidst anholdte er en 20-årig mand fra Horsens, som politiet har sigtet for forsøg på manddrab.
– Manden blev varetægtsfængslet i fire uger indtil den 14. juni, men det skete for lukkede døre, så jeg har ikke flere oplysninger, siger vagtchef Svend Pedersen, Sydøstjyllands Politi.
Ifølge Horsens Folkeblads netavis indrømmede den 20-årige inden dørlukningen, at han havde haft en 9 mm pistol og affyret flere skud, men han nægter sigtelsen for drabsforsøg.
En anden 22-årig mand og en 28-årig mand er allerede bag tremmer i sagen. De blev anholdt tirsdag, og onsdag blev de varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.
Det var sent fredag aften, at en 28-årig mand blev alvorligt såret af skud i halsen. I første omgang var hans tilstand kritisk.
Han blev ramt, da han sad i en bil på Tordenskjoldsgade. Skuddene blev affyret af personer i en sort bil, som vidner så køre væk.
Parterne kender hinanden i forvejen, men politiet ønsker ikke at oplyse detaljer om relationen. Der er heller ikke oplysninger om motivet og gerningsvåbnet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu