Tre mænd efterlyses for drabsforsøg mod Lars Hedegaard

21. februar 2013 21:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre mænd efterlyses for drabsforsøg mod Lars Hedegaard
Billede mangler

Tre mænd iført rødlige jakker er blevet set i nærheden af Lars Hedegaards hjem på Frederiksberg i dagene op til den 5. februar, hvor en mand forklædt som postbud forsøgte at dræbe den 50-årige debattør.

 

Det er den foreløbige konklusion af Københavns Politis efterforskning, hvor over 100 personer har henvendt sig med oplysninger om vidneudsagn. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde de tre mistænkelige mænd, som måske kan have en forbindelse til drabsforsøget.

Den første, som politiet kalder »A«, er blevet set af et vidne på Azaleavej om formiddagen 5. februar umiddelbart inden drabsforsøget. A er 30-40 år gammel, af udenlandsk udseende, mellem 180 og 185 centimeter høj, almindelig af bygning med en lille topmave og med kort, mørkt hår – dog ikke maskinklippet. Under sin røde postjakke bar han en sort jakke med lynlås og sort/mørke bukser.

»B« er en mand på mellem 30 og 35 år, som blev set på hjørne af Pelargonievej og Normasvej 3. februar mellem 9.15 og 9.30. Han er 185 til 190 centimeter høj, almindelig af bygning med sort, halvlangt, pjusket hår og pjusket fuldskæg. Manden, der beskrives som usoigneret, var iført en rød postjakke af uld med en række knapper på forsiden. Jakken var smal i snittet og gik til midt på låret. Desuden bar han lyse lærredsbukser med vide bukseben.

Den sidste mistænkte – »C« – er kraftig af bygning med mørkt, pjusket hår og skægstubbe. Også han beskrives som usoigneret. Under sin tynde, røde, hoftelange jakke bar han en brun/grøn fleecejakke eller -bluse. Muligvis var han også iført en hue. C blev set 4. februar klokken 10.30 gående ad Pelargonievej i nordlig retning mod Roskildevej omkring krydset Pelargonievej/Normasvej.

Københavns Politi kan ikke udelukke, at de tre mænd har opholdt sig i nærheden af Lars Hedegaards hjem i lovligt ærinde, så derfor opfordrer man dem også til selv at træde frem, så man kan få dem strøget af listen over mistænkte.

Har man set en af de tre mænd, eller har man andre oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af sagen, kan politiet kontaktes på 114. Også personer, der har opholdt sig i området samtidig med de tre mænd, opfordres til at henvende sig til Københavns Politi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu