Tre mænd fængslet i mega narko-sag

31. marts 2012 17:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tre mænd fængslet i mega narko-sag
Billede mangler

Tre mænd er i dag blev fængslet i Københavns Dommervagt sigtet for omfattende indsmugling og handel med amfetamin.
 
 
“Vi har foreløbig fået dem fængslet frem til 26. april. De første 12 dage skal de sidde isoleret,” fortæller politiets anklager, Lasse Biehl, til Newspaq.
 
Politiets Task Force Øst har slået til ialt 10 steder på adresser både øst og vest for Storebælt.
 
Det var på den ene af adresserne, at man fandt 15,6 kg. amfetamin, men også på andre adresser blev der fundet narkotika.
“Jeg kan ikke oplyse, præcis hvor vi fandt tingene henne, udover at det var i Jylland, vi gjorde det store fund,” siger Lasse Biehl.
 
Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre. Det ønsker politiet typisk, når de forventer yderligere anholdelser i en sag.
 
Udover de knap 16 kg. er de tre mænd også sigtet for at have solgt over 30 kg. amfetamin. Sammenlagt står de derfor hver især til fængsel i et tocifret antal år, hvis de altså alle tre kendes skyldige i alle forhold.
 
“Amfetaminen ville kunne indbringe fire-fem millioner kroner solgt på gadeplan, så der er tale om en særdeles alvorlig narkoforbrydelse,” slutter Lasse Biehl.
 
De tre anholdte er henholdsvis 33, 39 og 41 år gamle. Politiet anholdt ved samme lejlighed også en 23-årig kvinde, men hun blev løsladt igen.
 
Alle tre fængslede er gamle kendinge af ordensmagten, men Lasse Biehl vil ikke oplyse, hvad de tidligere er blevet straffet for.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu