Tre mænd formodes omkommet efter norsk sneskred

27. marts 2013 22:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre mænd formodes omkommet efter norsk sneskred
Billede mangler

NORGE: Norsk politi formoder, at tre mænd har mistet livet som følge af et sneskred, der tirsdag ramte Tromsø-området. Det skriver norske VG Nett.

 

Det er anden gang på få dage, at vejret koster menneskeliv i området. Søndag mistede en mandlig skiløber i 30erne livet som følge af sneskred.

De tre mænd, som politiet nu har opgivet at finde i live, er alle i 30erne. Tirsdag formiddag begav de sig ifølge VG Nett ud fra deres hytter i Senja nær Tromsø på snescootere. Ved 16.30-tiden fik politiet besked om, at de tre kunne være ofre for et sneskred.

Tirsdag aften stoppede politiet eftersøgningen, og politimester Ole B. Sæverud fortalte, at man kun havde fundet en snescooter samt en hjelm. Desuden slukkede han håbet om at finde de tre mænd i live.

Den videre eftersøgning er udskudt på grund af fare for yderligere sneskred.

»Vejrmeldingen for torsdag er så dårlig, at vi ikke kan gøre nogen indsats der. Første mulighed bliver fredag, og der vil vi foretage en ny vurdering,« siger Ole B. Sæverud til VG Nett.

Han sender samtidig en kraftig advarsel til andre i området:

»Det er vigtigt, at ingen går ind i området. Faren for skred er så stor, at man sætter livet på spil. Der er også iværksat færdselsforbud, så det er strafbart at gå ind i området. Tragedien er stor nok nu – folk må ikke gøre det værre,« siger politimesteren.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu