ANNONCE

Tre på hospitalet efter brand

10. juli 2020 16:29 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En søn og hans forældre måtte alle tre på hospitalet efter voldsom brand.

Det lokale beredskab i Frederikshavn arbejder fortsat på at efterslukke en brand i en villa på Åvænget i Frederikshavn. Der har været en så massiv røgudvikling, at politiet på et tidspunkt opfordrede flere beboere i området til at lukke vinduer og døre.

Newsbreak.dk har fredag eftermiddag forgæves forsøgt at få opdatering på situationen ved Nordjyllands Politi, men på Twitter har selv samme bredt detaljer fra situationen, der blev anmeldt klokken 14.10.

Her kan det læses, at der er sket voldsomme skader på huset, hvor der har været brand. Det står også, at tre personer er kørt på hospitalet. Heldigvis ikke med livstruende skader. Ifølge politiet skal de tjekkes for røgforgiftning.

“Der forventes ingen livstruende tilskadekomst”, skriver politiet uddybende. De tre personer er et par på 84 og 88 år samt deres 64-årige søn. Han kan desuden forvente at høre nærmere fra politiet, når han ikke længere er på hospitalet.

Efter den voldsomme brand, der har raseret forældrenes villa, mener politiet nemlig, at sønnen har optrådt på en måde, så han vil blive sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

På Twitter står det, at den 64-årige sad med en såkaldt spritbrænder, han havde tændt. En sådan kendes blandt andet fra trangia-sæt. Efter antænding løb sprit ud af beholderen, og flammerne bredte sig hurtigt og blev til en egentlig villabrand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu