Tre personer på sygehus efter uheld

17. juli 2019 21:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et uheld med to personbiler har sendt tre personer på sygehuset.

For nuværende er det svært at sige meget om et uheld, der er sket onsdag aften på Nordhøjvej i Hillerød. Det skyldes ifølge Nordsjællands Politi, at der stadig arbejdes på stedet.

Vagtchef Ole Hestbæk fortæller til Newsbreak.dk, at to biler er kørt sammen, og tre personer i alt er sendt på sygehuset.

– Der skal ikke være tale om andet end lettere personskade, som jeg er orienteret, men det kan jo ændre sig, fortæller han kort efter klokken 21.

Uheldet er sket kort efter klokken 20 onsdag aften, og det er endnu ikke meget, Hestbæk kan fortælle om de involverede og årsagen til uheldet. Faktisk siger han:

– Ingen anelse.

Han kan heller ikke sige noget om, hvad der egentlig er sket. Newsbreak.dk får dog meldinger fra stedet, der antyder, at en bilist er kørt ud for en stoplinje. I den forbindelse er der sket kollision.

En bil skal også være endt på taget, men det er altså heller ikke bekræftet. Klokken 21 siger Hestbæk dog, at politiet stadig arbejder på stedet. Billedmateriale understøtter i øvrigt meldingen om en bil på taget.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu