Tre personer stukket ned på Generalen i Frederiksværk

23. februar 2013 09:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tre personer stukket ned på Generalen i Frederiksværk

Et slagsmål mellem flere personer udviklede sig ved fire-tiden natten til lørdag til et knivstikkeri udenfor diskoteket Generalen i Frederiksværk. Tre personer er anholdt, oplyser Nordsjællands Politi.

 

Politiet har endnu ikke de nøjagtige kendsgerninger i sagen på plads fra nattens knivstikkeri på Generalen.

»Vi arbejder på at finde hoved og hale i det, men jeg kan sige, at der er tale om et slagsmål mellem nogle diskoteksgæster. En gruppe på tre personer og en gruppe på seks personer røg i totterne på hinanden udenfor Generalen, og vi kender endnu ikke motivet for knivstikkeriet,« siger Palle Jørgensen, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Han fortæller endvidere, at tre personer er anholdt efter knivstikkeriet på Generalen, mens tre personer er blevet stukket med kniv.

»Tre personer blev stukket med kniv, men ingen er kommet alvorligt til skade. Samtidig har vi anholdt tre personer og er i gang med afhøringerne,« siger Palle Jørgensen.

Ifølge netavisen politirapporten.nu har vidner betegnet den ene gruppe som »en flok unge andengenerationsindvandrere«. Vagtchefen hos Nordsjællands Politi har endnu ingen oplysninger om, at de anholdte skulle være kendt af politiet i forvejen.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu