ANNONCE

Tre teenagere anholdt for skyderi og drabsforsøg

6. juni 2018 13:35 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

I alt er ni mænd blevet anholdt.

Tre teenagere skal nu fremstilles i grundlovsforhør. Sigtet for drabsforsøg. Foto: Local Eyes.

Opdatering: De tre teenagere er alle blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser Nordsjællands anklager på Twitter.

Original artikel:

Tirsdag aften klokken 20.13 modtog Nordsjællands Politi flere anmeldelser om skud afgivet fra en bil rettet mod en anden bil ved rundkørslen Prøvestensvej/Kongevejen i Helsingør. Ingen personer blev ramt i forbindelse med skyderiet.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi har siden skudepisoden efterforsket sagen, og der er efterfølgende løbende blevet anholdt i alt ni mænd i alderen 17 til 25 år.

– Det er naturligvis meget alvorligt, når der bliver skudt i det offentlige rum, og det gør det ikke bedre, at det sker en sommeraften omkring klokken 20 i en rundkørsel med adskillige mennesker i nærheden, fortæller politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Se mere video hos Local Eyes.

Fremstilles i grundlovsforhør

Nordsjællands Politi foretog senest to anholdelser onsdag morgen, og de to sidst anholdte mænd bliver sammen med en tredje anholdt fremstillet i grundlovsforhør onsdag klokken 13.00 og sigtet for drabsforsøg. Grundlovsforhøret finder sted i Retten i Helsingør, og anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, idet der stadig foregår efterforskning i sagen.

– Vi efterforsker i flere retninger, og en af de retninger er, om parterne har forbindelse til bandemiljøet. Men uanset om det er banderelateret eller ej, er den type adfærd vanvittig og fuldstændig uacceptabel, lyder det fra Henrik Gunst.

Mange løsladt igen

De ni anholdte blev pågrebet forskellige steder i Helsingør, og seks af de anholdte, der ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, er løsladt igen eller bliver det snarest.

– Vi valgte blandt andet at anholde fire personer, som befandt sig i den bil, der blev skudt efter, så vi havde sikret deres tilstedeværelse. Derudover stødte vi også på en bil med to personer i, der muligvis kunne være interessante for sagen, som vi også valgte at anholde. Det er en af årsagerne til de mange anholdte – og det er også årsagen til, at flere er blevet løsladt igen, slutter Henrik Gunst.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu