Tre ting Raket-Madsen har bedt om at få i sin celle

24. september 2017 19:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Der er ikke mange ting man kan give sig til, når man er varetægsfængslet og samtidig sidder i frivilligt isolation.

Det er nu 45 dage siden Peter Madsen – eller Raket-Madsen, som han også bliver kaldt – blev fængslet i drabssagen, hvor han er sigtet for at have dræbt den svenske journalist Kim Wall.

Peter Madsen sidder varetægtsfængslet i frivillig isolation i Vestre Fængsel. Og han må hverken have fjernsyn, telefon, ipad eller computer i sin celle.

Derfor har han ifølge BT bedt om at få tre helt specielle ting ind i sin celle. Du kan se hvilke i galleriet her over artiklen.

Bor på syv kvadratmeter

Peter Madsen lever ifølge avisen nu sit liv på ganske få kvadratmeter stort set uden menneskelig kontakt. Isolations-cellerne i Vestre Fængsel er på cirka syv kvadratmeter.

Peter Madsen har mulighed for en times besøg om ugen. Den kan han fordele mellem de personer, som han ønsker besøg af.

Peter Madsens advokat Bettina Hall Engmark oplyser til BT, at hun ikke har nogle kommentarer til Peter Madsens isolationsfængsling.

Fakta

Her er Peter Madsens forklaring i hovedtræk

Peter Madsen afgav tirsdag en forklaring i byretten, der dels var en bekræftelse af den forklaring, han afgav i grundlovsforhøret 12. august, og dels var svar på anklagerens og forsvarerens spørgsmål.

Her er den sigtedes udlægning i hovedtræk:

* Efter at have været neddykket klatrer Peter Madsen op i tårnet med Kim Wall efter sig, da de igen kommer op fra dybet. Han glider på det glatte dæk og mister grebet om den 70 kilo tunge luge, der rammer Kim Wall og dræber hende.

* Der har intet seksuelt været mellem dem, men han har dyrket sex med andre kvinder på ubåden og eksperimenterer gerne med sadomasochisme.

* Peter Madsen binder et reb og en nylonstrop om liget af Kim Wall og trækker det op gennem lugen. I den forbindelse ryger hendes strømpebukser og trusser af.

* Han smider liget overbord. Liget er intakt, da han smider det overbord. Han har ikke parteret hende. En manglende sav var slet ikke om bord på ubåden.

* Efter Kim Walls død sover han et par timer i ubåden, mens liget stadig er om bord. Han smider sin telefon i havet, fordi han “ikke skulle bruge den mere”.

* Han overvejer selvmord, fordi hans “sindssyge projekter” har kostet et menneskeliv. Han opgiver dog idéen og sænker bevidst ubåden ved at åbne en ventil.

* Da han kommer i land lyver han om at have sat Wall af på Refshaleøen, fordi han “ikke var klar til at møde realiteten”.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu