ANNONCE

Tre unge løb for livet: “Han skød for at dræbe”

7. april 2016 06:10 | Af: Matias Mortensen

Ekstra Bladet har talt med tre unge mænd på 19 og 20, der fortæller at de onsdag aften blev beskudt af en mand med en riffel på Kulsbjerg Skole i Stensved.

De stod sammen ved en bil på parkeringspladsen ved Kulsbjerg Skole, da en person pludselig kom gående med en riffel og begyndte at skyde efter dem.

Sådan beretter tre unge mænd til Ekstra Bladet, efter politiet onsdag aften mødte talstærkt op ved skolen og senere meddelte, at en 21-årig mand er blevet anholdt efter et skyderi ved skolen, hvor ingen blev ramt. Politiet vil dog ikke fortælle mere om hændelsen.

Det vil de tre mænd, der alle er mellem 19 og 20 år gamle, til gengæld gerne. Dog står de ikke frem med deres navne i Ekstra Bladet.

Ifølge en af de tre unge mænd åbnede manden tilsyneladende helt umotiveret ild mod dem.

– Han kommer gående med to hunde og en riffel over armen. Han sigter på min ven, hvorefter han skyder mindst 3-4 skud efter ham, siger den 19-årige til Ekstra Bladet.

– Han skød for at dræbe, fortæller den 19-årige videre.

Grine eller græde?

De tre unge mænd beretter, at de alle tre spænede væk, da manden pegede riflen mod dem efter at have affyret det første skud. To af dem løb sammen i en retning, mens den tredje løb i en anden retning. De slap alle tre væk fra manden uden at blive ramt af skud, og de fandt lidt senere hinanden igen.

– Det var nogle nervepirrende minutter. Det gik virkeligt hurtigt. Det var som om, det var forbi på få sekunder, siger den 19-årige til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Man ved ikke om man skal grine eller græde. Vi er bare glade for at være i live.

Ifølge de tre unge, skød manden tre eller fire gange efter dem.

Kulsbjerg Skole er torsdag lukket på grund af politiets arbejde på stedet, men skyderiet har ikke nogen forbindelse til skolen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu