ANNONCE

Treårig dreng skudt på bagsædet af bedstemors bil

21. december 2016 12:54 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

En rasende billist skød den treårige dreng, fordi hans bedstemor kørte for langsomt.

Treårig dreng skudt på bagsædet af bedstemors bil
Den lille dreng var på vej ud og shoppe med sin bedstemor, da han blev skudt. Arkivfoto: SCANPIX

Bedstemoren kørte for langsomt, det kostede den lille dreng livet.

En treårig dreng var ude at shoppe med sin bedstemor, da han blev skudt af en anden bilist, der var rasende over bedstemorens kørsel. Bilisten skød mod bilen, da han ikke mente hun kørte hurtigt nok ved et stopskilt, siger politiet. Det skriver det amerikanske medie Newser.

Bedstemor kørte for langsom

Drengen og bedstemoren var ved et stopskilt i Little Rock i Arkansas lørdag aften, da en bilist, træt af mormorens langsomme kørsel, steg ud af bilen og skød mod den. Ifølge politiet blev drengen ramt mindst en gang.

Bedstemoren blev ikke ramt og kørte væk fra den rasende bilist. Hun ringede til politiet fra et shoppingcenter. Da politiet ankom, fandt de drengen i bilen. Han blev hastet på hospitalet, hvor han døde kort efter.

Steve McClanahan fra lokalpolitiet siger, efterforskere mener, drengen og bedstemoren er helt uskyldige. De har heller ikke noget forhold til gerningsmanden. Han siger, at bedstemoren uvidende kørte bilen og var på vej ud og shoppe med sit barnebarn inden hændelsen.

Politiet fortæller, man leder efter en ældre sort Chevrolet Impala med en høj, sort mand. De har ikke frigivet flere detaljer om manden og beder offentligheden om hjælp til at finde ham.

Anden gang på få uger

Det er anden gang indenfor få uger, at et lille barn er skudt på grund af såkaldt vejvrede. I sidste måned blev en toårig pige dræbt, efter en bil kørte forbi og nogen skød ind i den bil, hun sad i. Gerningsmanden til den episode er endnu ikke blevet fundet.

Politichef Kenton Buckner siger, at vejmordene er frustrerende for politiet og lokalsamfundet. Specielt fordi de unge ofre var helt uskyldige og ikke havde mulighed for at beskytte sig selv.

– Vi kan ikke have et samfund, hvor de mindst beskyttet iblandt os er små børn, der dør af de her meningsløse forbrydelser, siger Buckner.

Politiet ved endnu ikke, om de to skyderier er forbundet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu