ANNONCE

Treårig får amputeret begge ben

25. november 2020 09:17 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Han har også fået amputeret flere fingre.

Treårig får amputeret begge ben
Treårige Beauden Baumkirchner har været udsat for mere end de fleste når på et helt liv. Foto: GoFundMe

Den kun treårige dreng Beauden Baumkirchner har nu fået amputeret begge sine ben, efter en simpel hudafskrabning udviklede sig til et mareridt.

Det skriver People.

Drengen var på campingferie med noget familie nær San Diego i Californien. Her faldt han på cykel og fik en hudafskrabning – som så mange gange før.

Men selv om såret var blevet renset og bundet op, blev Beauden Baumkirchner kort efter syg. meget syg. I første omgang hævede knæet op og han fik feber.

Det viste sig, at han havde pådraget sig en alvorlig stafylokok-infektion. Han fik blodforgiftning og mistede blodcirkulationen til sine lemmer.

Det endte i sidste omgang med, at lægerne besluttede at amputere begge drengens ben og flere af hans fingre, da de ikke kunne genoprette blodcirkulationen.

Fattes penge

Treårige Beauden Baumkirchner er sammenlagt blevet opereret 17 gange på kun seks uger. Han er fortsat indlagt på intensiv.

Og – det er jo Amerika – den slags koster kassen.

Derfor har en mand ved navn David Christensen, Beaudens mors fætter, oprettet en GoFundMe, hvor han samler penge ind til familien.

Pr dags dato er der blevet indsamlet $136.639 ud af målet på $150.000.

David Christensen har løbende givet opdateringer på Beaudens tilstand på siden.

Af den seneste fremgår det, at Beauden, om alt går vel, kan flyttes fra intensiv afdeling til en genoptræningsafdeling om en uges tid.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu