ANNONCE

Efter trekant-sex: Lagde billede af samleje på Facebook

21. januar 2016 16:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

18-årig mand dømt for at lægge billede af venners samleje på Facebook - efter han selv var færdig med at deltage

Efter trekant-sex: Lagde billede af samleje på Facebook
14 dages betinget fængsel får en 18-årig ung mand for at dele billede, hvor bekendte har sex, i en facebook-chat. Modelfoto: Colourbox.

En ung mand blev mandag ved Retten i Hillerød idømt 14 dages betinget fængsel for at have videregivet et billede af to bekendte, der havde samleje, idet han delte billedet i en gruppesamtale på Facebook.

Billedet havde han taget efter han selv var færdig med at deltage i sex-legen.

Episoden fandt sted nytårsnat ved årsskiftet 2014/20145. Her havde den nu 18-årige mand en trekant med to personer på et værelse.

Da den 18-årige forlod værelset, tog han et billede med sin mobiltelefon af de to andre personer, der havde samleje. De to personer havde ikke givet samtykke til, at billedet blev taget.

Den 6. januar 2015 delte manden billedet i en chat på Facebook til en gruppe af sine venner. Den 18-årige havde dog ikke aftalt med de to personer på billedet, at billedet måtte videregives til andre.

Tilfreds anklager

Nordsjællands Politi modtog efterfølgende en anmeldelse fra den ene af personerne på billedet, som ikke havde ønsket, at billedet skulle tages og navnlig ikke, at billedet skulle videregives til andre.

– Jeg er meget tilfreds med, at retten fandt den tiltalte skyldig og var enig i anklagemyndighedens vurdering af, at der var tale om videregivelse ved, at billedet blev lagt op i en chat på Facebook. Retten fandt, at billedet vedrørte private forhold, som kunne forlanges unddraget offentligheden og derfor ikke måtte deles i en gruppesamtale, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup fra Nordsjællands Politi.

Den dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til hvorvidt han ønsker at anke dommen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu