Tricks til rengøring af genstridige pletter i bilen

14. juni 2019 14:28 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det kan være svært med pletter i bilen, men der er råd at hente.

Del:

Bilferierne står for døren med sommerferien lige rundt om hjørnet. Når man kører langt, er der naturligvis både drikkevarer og madvarer i bilen. Det kan godt give pletter på interiøret.

Så her får du tricks til at vinde over selv de mest genstridige pletter i bilen. De kan ses i galleriet ovenfor.

Kør-selv-ferie

Bilen er proppet med masser af sager, når det er tid til at køre på ferie med hele familien. Ikke nok med at der skal bagage nok med til at overkomme alt, hvad ferien kan byde på, så skal der også være underholdning til børnene på bagsædet. Det kunne være i form af lækre snacks og læskende drikkevarer.

Problemet ved det er, at der er risiko for, at der bliver spildt. Men heldigvis findes der mange smarte tricks til at rengøre bilen.

Is i bilen

Nu hvor det endelig er blevet sommer, har børnene måske fået lov til at spise en is inde i bilen. Og lige præcis pletter fra is er en hård nød at knække, fordi pletten oftest er en kombination af fedt, protein og pigmenter.

Det er vigtigt, at man er nænsom, når man rengører ispletter. Nemmest er det at skrabe så meget som muligt overskydende is af eksempelvis sædet, hvis det er spildt der, derefter skal pletten duppes med køkkenrulle. Det skriver Good Housekeeping.

Du kan læse om flere rengøringstricks i galleriet ovenfor.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu