Trods massivt underskud: Boesen ser positiv KIF-fremtid

1. marts 2013 14:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Trods massivt underskud: Boesen ser positiv KIF-fremtid
Billede mangler

Dermed har selskabet tabt hele 61,6 mio. kr. siden sommeren 2008. Den økonomiske dårligdom bekymrer dog ikke direktør Jens Boesen, som trods det netop offentliggjorte minus ser positivt på fremtiden for KIF Kolding København, som blev etableret i august med basis i det gamle KIF Kolding.

– Det peger den rigtige vej. Det ser rigtige spændende ud. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og jeg synes for første gang siden finanskrisen, at jeg kan se, det går fremad. Tilgangen af både sponsorer og tilskuere er stigende, siger Boesen og tilføjer:

– Forskellen på nu og tidligere, da vi bare hed ‘KIF Kolding’, er, at nu kan vi tiltrække flere sponsorer i løbet af sæsonen. Det vil sige, vi løbende får tilført flere penge, og det er jo positivt. Jeg er ikke så bange for det her. Vi arbejder stenhårdt hver dag og gør, hvad vi kan for at få det til at løbe rundt, siger han.

I skriver i regnskabet, at hvis I skal gå i nul, skal der omsætte for 22-24 mio. kr. i sidste halvdel af sæsonen, hvor der indtil videre er omsat for 14 mio. kr.  I regner samtidig ikke med at få flere sponsorindtægter ind på østsiden. Hvordan kan det så overhovedet lade sig gøre?

– Der er to store faktureringsperioder, og det er i januar og juli, så der får vi store indbetalinger fra sponsorerne. Det er ud fra et forsigtighedshensyn, vi har skrevet det med forventningerne til sponsorindtægter på østsiden. Vi vil ikke skrive noget, der ikke passer. Det har vi set klubber før, der har gjort, men det vil vi ikke. Det skal passe i alle ender og kanter.

Sporten.dk ville også gerne have spurgt Jens Boesen om den verserende sag i Kolding Hallerne, hvor han efter et påstået raserianfald er blevet nægtet at komme visse steder i bygningen og tale med dele af personalet. Men Jens Boesen vil ikke kommentere på sagen og henviser til bestyrelsesformand i KIF Håndbold Elite A/S Jon Stefansson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu