Troels Bechs tropper anmeldt til politiet

13. marts 2012 14:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Troels Bechs tropper anmeldt til politiet
Billede mangler

Superliga-holdet Silkeborg IF, der har Troels Bech i trænersædet, kan stille sig op i køen af danske fodboldselskaber, der er under anklage for ikke at hav styr på børsreglerne.
Finanstilsynet har i dag politianmeldt det professionelle selskab bag SIF’s superligahold, Silkeborg IF Invest A/S, for ikke har have handlet korrekt i forhold til Fondsbørsen ved salget af Jim Larsen til norske Rosenborg i 2011. Det skriver mja.dk.
Mens Ekstra Bladet bragte nyheden klokken otte om morgenen den 12. marts 2011, oplyste Silkeborg IF Invest A/S ikke markedet om det før klokken halv tre.
Finanstilsynet vurderer dermed, at selskabet ikke har overholdt kravet om, hvordan spillerhandler, der kan have indflydelse på selskabets økonomi, skal offentliggøres til Fondsbørsen.
Ifølge Finanstilsynet stammer lækagen dog ikke Silkeborg IF Invest A/S, og der er derfor ikke noget at bebrejde selskabet i den forbindelse.
“Det er fortsat Silkeborg IF Invest A/S’ vurdering, at selskabet har ageret korrekt, og det er derfor beklageligt, at Finanstilsynet har valgt at foretage en politianmeldelse, da sagen er den første af sin art, der prøver grænserne for den såkaldte ‘lækage-bestemmelse’ i værdipapirhandelsloven,” skriver Silkeborg IF på hjemmesiden.
Det er blandt andet Finanstilsynets opgave at føre tilsyn med, at den finansielle lovgivning overholdes af selskaber.
Og fodboldklubber og selskaberne bag skal hurtigst muligt offentliggøre viden, som har betydning for årsregnskabet.
Kilde: mja.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu