ANNONCE

Troels Lund brugte 115.000 kroner på designermøbler

22. december 2011 10:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Troels Lund brugte 115.000 kroner på designermøbler
Billede mangler

Som miljøminister brugte V-politikeren Troels Lund Poulsen skattekroner på designermøbler til sit ministerkontor. Pris: 115.000 kr.
 
Selvom Troels Lund Poulsen (V), lige nu er på orlov fra Folketinget er det ikke ensbetydende med, at han er uden for overskrifternes søgelys.
 
Skattesagen, der nu bliver genstand for en dommerundersøgelse fylder godt i medierne og nu kommer endnu en ting frem. Troels Lund Poulsen brugte nemlig 115.000 skattekroner på en tre-personers Børge Mogensen-sofa, to stole og et bord.
 
Det skete i 2007, hvor Troels Lund Poulsen blev miljøminister.
 
”Det er fuldstændig urimeligt dyrt. Selvfølgelig skal man købe kvalitet, som holder, men jeg synes, at det er en uskik, hvis ministre skifter dyre designermøbler ud bare for at sætte deres eget, personlige præg, når de sætter sig i stolen”, siger Per Clausen, der er Enhedslistens gruppeformand til jp.dk.
 
Normalt er der ellers meget klare – og stramme – regler for, hvad de ansatte må købe ind – og hvad prisen må være. Det skal være efter devisen ”økonomisk mest fordelagtigt”.
 
Troels Lund Poulsen forsvarer over for jp.dk indkøbet af designermøblerne:
”Jeg har overholdt reglerne, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste minister, som har købt Børge Mogensen. Jeg er helt med på, at de er dyre, men de holder også længere. Jeg står fuldt og fast ved, at jeg har købt de møbler. Ingen har sagt til mig, at det var for dyrt. Børge Mogensen gør sig godt på et ministerkontor, og alle ved, at kvalitet koster”, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu