Troels Lund: Derfor vender jeg tilbage

13. marts 2012 13:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Troels Lund: Derfor vender jeg tilbage
Billede mangler

“Det er da dejligt, men også lidt overvældende.”
Sådan lyder det fra tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) på spørgsmålet om, hvordan det er at vende tilbage, da han i dag mødte pressen på sin første arbejdsdag efter kort tids orlov.
Troels Lund Poulsen forklarer, at der er flere grunde til, at han igen har valgt at trække i Christiansborg-arbejdstøjet.
“Det der har ændret sig er jo ét: undersøgelseskomissionen starter nu sit arbejde. Og to: jeg har også brugt tiden på at snakke med mit bagland om, hvordan og hvorledes min politiske fremtid ser ud, og der har været opbakning til mig. Derfor mener jeg, at tidspunktet er det rigtige nu,” siger Troels Lund Poulsen.
I december valgte Troels Lund Poulsen at gå på orlov fordi der opstod meget diskussion om hans rolle i sagen om lækage af Helle Thorning-Schmidts (S) personlige skattepapirer.
Men efter godt tre måneder er han altså tilbage.
“Nu er vi kommet til det tidspunkt, hvor undersøgelseskommissionen starter sit arbejde. Den kommer til at arbejde i cirka to år, og det har jeg kun glædet mig til, for det betyder, at jeg kan afgive den forklaring, jeg har,” siger Troels Lund Poulsen.
Skattesagskommissionen skal endevende hele sagen om lækage af Helle Thorning-Schmidts skattepapirer og vil løbende indkalde forskellige vidner.
Han genoptager blandt andet sit job som forsvarsordfører og som medlem af skatteudvalget.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu