ANNONCE

Troels Lund har misset studie-deadline

5. december 2011 15:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Troels Lund har misset studie-deadline
Billede mangler

Den tidligere Venstre-minister Troels Lund Poulsen kan glemme alt om at genoptage sit uafsluttede historie-studie allerede fra februar, med mindre han får dispensation fra reglerne.
Fristen for at blive genindskrevet som studerende på Københavns Universitet fra næste semester var nemlig 1. oktober og er dermed overskredet længe før, sagen mod Troels Lund Poulsen begyndte at tage fart.
På sin hjemmeside oplyser humaniora på Københavns Universitet, at både ansøgningsskema og en plan for at færdiggøelse skal være universitetet i hænde inden 1. oktober.
Ellers kan Troels Lund Poulsen tidligst 1. september genoptage det historie-studie, som han satte i bero, da han blev valgt til Folketinget i 2001.
Københavns Universitet oplyser til Nyhedsbureauet Newspaq, at alle har ret til at søge dispensation fra fristen om genindskrivning. Men så skal der være tale om usædvanlige forhold såsom egen sygdom, sygdom i nærmeste familie eller barsel.
Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, fortalte søndag aften til Newspaq, at Troels Lund Poulsen søger om orlov fra Folketinget og har til hensigt at genoptage sit studie, som han begyndte på i 1996.
Folketingets formand, Mogens Lykketoft (S), siger til Newspaq, at Troels Lund Poulsens ansøgning om orlov formentlig bliver behandlet allerede i morgen.
Den tidligere skatteminister har givet til grund for sit ønske om orlov, at han ikke mener, han kan være politiker, mens undersøgelsen af Skatteministeriets behandling af Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag foregår.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu