ANNONCE

Trommeslager død

16. oktober 2020 10:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et af de originale medlemmer i gruppen Tremeloes er nu ikke mere.

Endnu et kapitel er lukket i den kringlede historie om det engelske 60’er-orkester Tremeloes. Den originale trommeslager Dave Munden er død. Det fremgår af en Facebook-side, der formidler nyheder for bandet.

Munden trådte allerede i 2018 ud af Tremeloes på grund af ilde helbred. Det står på bandets hjemmeside. Hans udtræden er blot en i en lang række af ændringer i bandets sammensætning.

“Dave var en skøn mand, der altid havde tid til et grin og en vittighed. Han var en fremragende trommeslager og sanger”, skriver Lisa Thompson i Facebook-opslaget, hvor Mundens død annonceres.

The Tremeloes blev stiftet i 1958 under navnet Brian Poole & the Tremeloes, men da førstnævnte udtrådte for en solokarriere, tog karrieren for det oprindelige backingband fart, og de har stået bag hits som “Here comes my baby” og “Silence is golden”.

Bandet opnåede også en vis anerkendelser herhjemme, og den nød de givetvis godt af, de de tilbageværende medlemmer sammen med nye i 2016 gav koncert på Fuglsøcentret på Djursland. Tremeloes har haft mange medlemmer, og flere af de originale er døde.

En kuriøsitet omkring bandet er deres første pladekontrakt med selskabet Decca. I 1962 var Beatles til audition hos Decca med det formål at få en pladekontrakt. Deccas svar lød, at dillen med guitarbands var uddød. Derfor skrev selskabet kontrakt med de langt mere bløde Brian Poole & the Tremeloes.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu