ANNONCE

Truede med pistol og bat: Politiet søger hjælp

6. marts 2020 22:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tre gerningsmænd stod bag et væbnet røveri mod Superbrugsen i Faxe Ladeplads.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser flere gerningsmænd, der menes at have stået bag et væbnet røveri mod Superbrugsen i Faxe Ladeplads.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

I galleriet ovenfor er billeder af gerningsmændene.

Væbnet røveri

Den 4. marts blev der begået væbnet røveri mod Superbrugsen i Faxe Ladeplads i tidsrummet mellem klokken 20.00 og 21.00.

Sydsjællands og Lolland-Falsters udsender billeder af gerningsmændene, der er blevet fanget på overvågning fra butikken.

På billederne kan det ses, at gerningsmændene er bevæbnet med bat, og hvad der syner af at være en pistol. Ifølge Sjællandske har gerningsmændene truet personalet i supermarkedet til at udlevere et kontantbeløb.

Genkender du gerningsmanden?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ledte efter gerningsmændene efter røveriet, men de blev ikke fundet. Politiet har til Sjællandske beskrevet gerningsmændene.

Gerningsmand A er ikke etnisk dansk af udseende, mellem 18 og 22 år, 170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han talte dansk med accent. Manden var iført en sort hue, sort maskering hen over underansigt og næsen samt en sort trøje og sorte bukser.

Gerningsmand B er ikke etnisk dansk af udseende. mellem 18 og 22 år og spinkel af bygning. Han talte dansk med accent. Manden var iført en sort hue og sort maskering for underansigtet. Han var bevæbnet med et bat.

Gerningsmand C er ikke etnisk dansk af udseende, mellem 18 og 22 år og almindelig af bygning. Han var iført en mørk jakke med hætte, snøre og et lyst logo på venstre bryst. Han bar brune lædehandsker og mørke bukser med lyst logo på venstre lår samt sorte sko. Under røveriet holdt han en pistol i højre hånd.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu