Truede med pistol: Politi beder om hjælp efter røveri

9. januar 2017 21:33 | Af: Matias Mortensen

To personer er mandag aften stukket af efter et røveri i en Netto i Haderslev.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser vidner til et røveri mandag aften på Netto på Lindedal i Haderslev. Video: Local Eyes

Mandag aften fik en ekspedient i Netto på Lindedal i Haderslev en ubehagelig oplevelse, da en mand begik et røveri mod forretningen.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt oplyser til Newsbreak.dk, at røveriet blev begået klokken 19.58.

– Gerningsmanden kommer ind i butikken, hvor han med en sort pistol truer en kvindelig ekspedient til at udlevere penge, som han tager med sig i en plasticpose, siger Erik Lindholdt til Newsbreak.dk.

Se flere videoer hos Local Eyes

Bagefter løber gerningsmanden ud af butikken og hen over en parkeringsplads, hvor en medgerningsmand tilsyneladende holder og venter på ham i en bil. Han hopper ind i bilen, der kører afsted i retning mod det centrale Haderslev.

Efterlyser vidner

Politiet har afhørt et vidne på stedet, men vil meget gerne høre fra andre vidner eller fra folk, der kan have set gerningsmændene eller flugtbilen.

Manden, der truede ekspedienten var en yngre mand, der talte dansk. Han havde en mørkegrå jakke på med hætten trukket op og en kasket inden under. Derudover havde han en hvid maskering for ansigtet, hvor der klippet hul til øjnene. Han havde sorte tennissko med noget rødt på. Han var omkring 180 centimeter høj og slank af bygning.

Bilen, som røveren stak af i, var en lille hvid bil – muligvis en Ford Ka eller lignende model.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefon 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu