ANNONCE

Her truer bevæbnet røver ekspedient: Nu efterlyses han

28. oktober 2016 12:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Rystende billeder viser røvers knivtrussel.

Kig godt på de billeder, der er vedhæftet artiklen. Kan du genkende manden med kniven, så vil politiet virkelig gerne høre fra dig. Billeder stammer nemlig fra overvågningen i Felix Kiosken i Esbjerg og viser hvordan en endnu ukendt røver truede sig til et mindre kontantbeløb. Nu efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi så manden med vedlagte fotos.

Røveriet skete den 17. oktober, og da det endnu ikke er lykkedes politiet at finde frem til den bevæbnede røver, anmoder ordensmagten altså om hjælp.

Felix Kiosken ligger på Jagtvej i Esbjerg, og politiet oplyser i efterlysningen, at han blev samlet op af en medgerningsmand på knallert. Sammen stak da af mod øst ad Palnatokes Alle og sandsynligvis videre af Kjersingvej og Fortuna Alle og videre mod Stengårdsvej.

Det er så absolut ikke første gang, kiosken er udsat for røveri. I 2011 var den udsat for ikke mindre end tre røverier. Efter et af tilfældene blev to unge drenge på 17 og 16 år fængslet efter at have truet sig til 2800 kroner med en brødkniv.

Har du set noget i forbindelse med røveriet, eller mener du at vide, hvem de to mænd kan være, så kontakt lokalpolitiet i Esbjerg på telefon nummer 114.

Røveren beskrives som:

Mellem 18 og 25 år.
175 til 180 centimeter høj og spinkel af bygning.
Havde lys hud og talte dansk uden accent.
Ved røveriet var han iført en sort hættetrøje med hvid skrift henover brystet, sorte bukser med skrift på venstre ben (sandsynligvis står der ”Compton”), en sort plastikmaske og sorte kondisko med hvide såler.
Han medbragte desuden en blå/hvid plasticpose (muligvis fra Aldi) og var bevæbnet med en foldekniv med et blad på cirka 10 centimeter.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu