ANNONCE

Trump ‘busted’: Kan du spotte den morsomme detalje

7. april 2021 09:12 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det gik ikke Twitterbrugernes næser forbi, da den tidligere præsident poserede ved sit skrivebord sammen med tidligere rådgiver Stephen Miller

Kig godt efter på billedet i galleriet. Klik videre, hvis du vil have detaljen afsløret.

Der gik ikke lang tid fra den tidligere præsidents senior rådgiver Stephen Miller postede et billede på Twitter, før end en kvindelig bruger på det sociale medie spottede noget komisk.

På skrivebordet bag en telefon står en Coca Cola-flaske nemlig skjult. Og det er kun morsomt, fordi Donald Trump tidligere på ugen har opfordret forbrugere til at boykotte netop Coca Cola.

Valg-lov

Det er dog ikke kun Coca Cola, der får en hård medfart af den tidligere præsident. Adskillige virksomheder har nemlig udtalt sig kritisk om en ny valglov i den amerikanske delstat Georgia.

Loven giver ifølge New York Times mere magt til republikanerne. Den gør det sværere for vælgere at få fat i stemmesedler, og derudover skaber loven også forvirring, skriver mediet.

Det fik Donald Trump til tasterne.

– Boykot baseball og alle “woke” virksomheder, som påvirker de frie og fair valg. Hører I efter Coke, Delta (Airlines red.) og alle andre, rasede han på Twitter fredag i sidste uge.

Noget tyder dog på, at han ikke har tænkt sig at efterleve i hvert fald ét af sine påbud.

Se billedet af bommerten i toppen af artiklen, og klik videre i galleriet. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu