ANNONCE

-Trump er ærlig som dagen er lang

31. oktober 2020 16:30 | Af: Newsbreak.dk

69-årige professor Schahara Hudelson fra Oklahoma er vild med Trump – og hun støtter ham med hud og hår

AF: Douglas Pricer, korrespondent for Newsbreak.dk i USA

– Jeg stoler på Donald Trump. Han er ærlig, som dagen er lang. Han har gjort alt det, som han lovede at gøre.

Det ligner en fuldblods kærlighedserklæring, når 69-årige Schahara Hudelson fra Oklahoma bedømmer Donald Trump og hans gerninger i Det Hvide Hus gennem de seneste snart fire år.

Den pensionerede professor i engelsk stemmer da også på manden, der efter eget udsagn vil “Make America Great Again” ved det kommende præsidentvalg i USA.

Han elsker militæret

– Trump elsker militæret, politiet og USA. Han varetager først og fremmest USA’s interesser. For år tilbage støttede jeg Ross Perot, fordi han var forretningsmand. Af samme grund støtter jeg nu Trump, siger Schahara Hudelson til Newsbreak.dk.

Fakta

Det vigtigste valg nogen sinde

Det kommende præsidentvalg i USA bliver omtalt som et af de vigtigste nogensinde.

Præsident Donald Trump har i den grad delt vandene.

Mange danskere har svært ved at forstå, hvordan man overhovedet kan finde på at stemme på en mand som Donald Trump, der af psykiatere betegnes som karakterafvigende, som omgiver sig med kriminelle og som har været involveret i skandale efter skandale.

Newsbreak.dk har bedt tre Trump tilhængere fortælle, hvorfor de støtter Donald Trump.

Du kan se alle artiklerne her:

Stemmer på Trump: Tager skydevåben med i skole

-Trump er ærlig som dagen er lang

Trump-fan: -Fedt han blæser på det hele

Når man beder Schahara Hudelson opremse Donald Trumps største bedrifter som præsident for verdens mægtigste land, falder svaret prompte.

– Det er en lang liste. Han har fået styr på militæret, immigrationsproblemerne og sundhedssystemet. Han har gjort stort set alt rigtigt. Og så er han ikke bange for at sætte en tackling ind, hvis det bliver nødvendigt.

Amputeret fejlliste

Omvendt er listen meget amputeret, hvis man beder professoren opregne de fejl, som Donald Trump har begået i sin præsidentperiode.

– Jeg er ikke en af hans kritikere, siger Schahara Hudelson – og lader således forstå, at Trump har været stort set kemisk renset for fejl under sine fire år som præsident.

Adskillige psykiatere i USA har beskrevet Trump som en regulær narcissist og psykopat. Men den diagnose bider ikke på Schahara Hudelson.

Værdsætter Trumps personlighed

– Jeg er slet ikke enig. Trump fremstår som selvsikker og som en mand, der har styr på tingene. Jeg forstår fuldt ud hans personlighed, og jeg sætter faktisk pris på den, fortæller Schahara Hudelson til Newsbreak.dk.

Heller ikke det forhold, at mange af Donald Trumps venner og inderkreds er blevet dømt og sidder i fængsel for forskellige former for kriminalitet udløser bekymring hos Trumps store fan fra Oklahoma.

Hun frygter således heller ikke, at Trump selv kan være involveret i ulovligheder.

– Jeg tror bestemt ikke, at han er indblandet i ulovligheder. Men jeg tror, at enhver administration er involveret i en eller anden grad. Det er bæstets natur.

Medierne deler landet

– Hvorfor tror du, at Donald Trump har delt USA i en grad, som man ikke har set før?

– Jamen, det er hans fjender, som deler landet. Ikke Trump. Og så medierne. De deler landet mere end noget andet. Ingen tror efterhånden på medierne, fastslår engels-professoren.

– Kunne du finde på at stemme på Jo Biden?

– Nej. Jeg stemmer på Trump af ovennævnte grunde. Desuden er Biden syg. Han har slet ikke helbredet til et job som præsident.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu