ANNONCE

Trump-fan: -Fedt han blæser på det hele

1. november 2020 15:33 | Af: Newsbreak.dk

Donald Trump skal ikke være en ven. Han skal være en leder, lyder det fra 72-årige Tom McHale, som bakker Trump totalt op ved det kommende præsidentvalg

AF Douglas Pricer, korrespondent i USA for Newsbreak.dk

– Trump blæser fuldstændig på alt, hvad der hedder stil og normer. Derfor hader mange vælgere ham. For mig er det helt fint, at han optræder sådan. Han skal ikke optræde som en ven. Han skal være en leder.

Churchill var efter min opfattelse heller ikke en god ven. Men han var en forbandet god leder.

72-årige Tom McHale fra New Jersey er rendyrket Trump-fan, og han håber og beder til, at den nuværende præsident bliver genvalgt.

Ligeglad med, hvad han siger

For som Tom McHale konstaterer overfor Newsbreak.dk:

– Jeg er komplet ligeglad med, hvad Trump siger. Det vigtigste for mig er, hvad han gør. Trump har gennemført stort set alt det, han lovede. Han har lavet handelsaftaler, styrket økonomien, fået styr på immigrationen og grænsekontrollen. Han har løftet hele landet. Han er ikke en person, som kun kan en enkelt ting. Og fremfor alt, så er han ikke politiker, fastslår Tom McHale, der, indtil han blev pensioneret, arbejdede som leder i en international virksomhed.

Lyver så det fløjter

– Mange fra Trumps inderst kreds er blevet grebet i svindel og kriminelle aktiviteter. Frygter du, at Trump kan være involveret?

– Det er ikke usædvanligt, at mange i politik bliver beskyldt for den slags. De andre lyver, så det fløjter. Endelig er der kommet en, som tør rejse sig op og gøre modstand.

Fakta

Det vigtigste valg nogen sinde

Det kommende præsidentvalg i USA bliver omtalt som et af de vigtigste nogensinde.

Præsident Donald Trump har i den grad delt vandene.

Mange danskere har svært ved at forstå, hvordan man overhovedet kan finde på at stemme på en mand som Donald Trump, der af psykiatere betegnes som karakterafvigende, som omgiver sig med kriminelle og som har været involveret i skandale efter skandale.

Newsbreak.dk har bedt tre Trump tilhængere fortælle, hvorfor de støtter Donald Trump.

Du kan se alle artiklerne her:

Stemmer på Trump: Tager skydevåben med i skole

-Trump er ærlig som dagen er lang

Trump-fan: -Fedt han blæser på det hele

– Hvorfor tror du, at Trump deler USA mere end nogen anden præsident har gjort?

– Dit spørgsmål viser tydeligt, at du er fra enten medierne eller intellektuel. Du er jo ikke oprigtigt interesseret i mit svar, men vil hellere få mig hen et sted, hvor jeg skal til at forsvare min mening. Jeg er helt uenig i, at Trump har delt USA. Omaha har stået for den største splittelse. Kun dem, der var for dumme til at se dette, blev forbavsede over resultatet af det seneste valg.

Spytter på os

Tom McHale er også dødtræt af at følge, hvordan en kavalkade af amerikanske præsidenter har brugt penge og energi på at hjælpe andre lande på en lang række områder.

– Jeg har set på det hele mit liv. Det eneste, vi har fået ud af det, er, at landene har spyttet på os bagefter. Trump er helt klar på dette punkt: ’America First’. Trump er en ægte patriot.

Den 72-årige amerikaner mener også, at Trump er fuldstændig autentisk.

– Han ved udmærket godt, at mange af de ting han siger vil blive fremstillet, som om han er dum. Han siger tingene alligevel. Han har en fjendtligt indstillet presse, som konstant forsøger at lægge fælder for ham. Alligevel bliver han ved med at tale med journalisterne. Samtidig går han forbi dem på de sociale medier, så han kan få sandheden ud på den måde. Se på hvad Trump siger – ikke hvad CNN siger, lyder rådet fra en af Trumps faste støtter i New Jersey.

Aldrig i livet Biden

– Hvad kunne få dig til at stemme på Joe Biden?

– Der findes ikke papir og blæk nok i denne verden til, at jeg kan skrive et fyldestgørende svar. Det korte svar er, at Biden er en karrierepolitiker, som har været involveret i alt for mange skandaler.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu