ANNONCE

Trump om Meghan: -Jeg er ikke fan

17. marts 2021 21:27 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Donald Trump udtaler sig nu også om Meghan

Se interviewet over artiklen

– Jeg er ikke fan af Meghan.

Sådan siger Donald Trump i et interview med Fox News tirsdag.

Ordene kommer i kølvandet på det højdramatiske Oprah-interview, Harry og Meghan stillede op til ugen forinden.

I interviewet bliver Trump foreholdt rygter om, at Meghan overvejer at stille op som præsidentkandidat for Demokraterne i 2024.

Det vil blot gøre sandsynligheden for, at Trump stiller op endnu større, siger han:

– Jeg håber, det kommer til at ske, for så vil jeg føle endnu stærkere for selv at stille op… Jeg er ikke fan af hende. Det hun siger om kongefamilien og dronningen… jeg kender dronningen, som du ved, jeg har mødt hende, og jeg synes, hun er en fantastisk person, siger Donald Trump ordret.

I samme interview opfordrer Trump amerikanerne til at blive vaccineret mod covid-19.

Rygter talte sandt

Allerede for en uge siden siden, kom det frem i podcasten “War Room”, der har den politiske aktivist og tidligere toprådgiver for Donald Trump i Det Hvide Hus, Steve Bannon, som vært, at Trump ikke var vild med Meghan. Det skete da han sidste onsdag havde en anden tidligere Trump rådgiver, Jason Miller, som gæst.

“Hun er ‘no good’. Jeg har sagt det tidligere og nu kan alle se det,” har Donald Trump bramfrit udtalt efter Oprah interviewet, fortæller Jason Miller i podcasten.

Donald Trump havde på forhånd givet tilladelse til, at Jason Miller måtte nævne det under sit besøg hos Steve Bannon. Dog med den sidebemærkning, at det måske ikke ville være verdens bedste ide.

“Man skal være klar over, at såfremt man siger noget negativt om Meghan Markle, bliver man droppet. Bare se på Piers (Piers Morgan red.),” har Trump forklaret ifølge sin tidligere rådgiver og i samme moment slået fast, at han selv selvfølgelig er på ‘Team Piers’.

“Piers Morgan er den bedste, den største og de prøver at komme af med ham, udelukkende fordi han kritiserer Meghan Markle,” har Trump angiveligt sagt.

Piers Morgan Morgan har efter det famøse interview beskyldt Meghan for at lyve om både selvmordstanker og racisme og også gjort det klart, at det nu har kostet ham jobbet som vært på ITV programmet ‘Good Morning Britain’.

Meghan er grim

Forud for præsidentvalget i 2016 kaldte Meghan Trump for både kvindefjendsk og splittende og dengang slog han tilbage ved at kalde hende for ‘grim’. Han præciserede dog senere, at det var hendes kommentarer, han fandt grimme.

Han har også tidligere sagt, at han ikke er ‘fan’ af Meghan, ligesom han har ønsket Harry alt mulig held og lykke.

“Det får han brug for,” har han ytret med henvisning til prinsens ægteskabelige forhold.

Det skete på et pressemøde i Det Hvide Hus.

Se interviewet over artiklen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu