Trumps svigerdatter åbner brev med hvidt pulver og bliver dårlig

12. februar 2018 22:26 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Vanessa Trump, som er gift med Donald Trump Jr., blev utilpas, da hun havde åbnet brev.

Trumps svigerdatter åbner brev med hvidt pulver og bliver dårlig
Donald Trumps svigerdatter Vanessa Trump blev mandag kørt til undersøgelse på et hospital, efter at hun havde åbnet et brev med hvidt pulver. Foto: Mike Segar/arkiv/Reuters

Den amerikanske præsidents svigerdatter er mandag kørt til et hospital i New York, efter at hun havde åbnet et brev, der indeholdt hvidt pulver.

Vanessa Trump, som er gift med Donald Trump Jr., blev utilpas og ringede til alarmcentralen, oplyser en talsmand ved politiet.

En foreløbig test af pulveret typer på, at det er ufarligt. Der er ingen meldinger om, hvilket stof der er tale om.

Donald Trumps svigerdatter har fortalt, at hun begyndte at hoste, og hun fik kvalme, da hun åbnede brevet, der var til Donald Trump Jr.

Ifølge New York Post var klokken 10 om formiddagen, lokal tid, da brevet blev åbnet. Det var Vanessas mor, der gav hende brevet.

Brevet blev sendt til parrets private adresse. De bor i en lejlighed på Manhattan.

Secret Service, der har ansvar for præsidentfamiliens sikkerhed, har ikke svaret på en anmodning om en kommentar fra det amerikanske nyhedsbureau AP.

Vanessa Trump og Donald Trump Jr. har fem børn. Ingen af dem var hjemme, da moren åbnede brevet.

Fem døde

I marts 2016 undersøgte amerikansk politi et brev med hvidt pulver sendt til Eric Trump – en anden af præsidentens sønner. Pulveret viste sig at være ufarligt.

Der blev i 2016 også modtaget to breve med hvidt pulver i Trump Tower, som Donald Trump benyttede som kampagnekontor, da han satte jagten ind på posten som USA’s præsident.

I 2001 døde fem personer, efter at flere breve med pulver og miltbrandbakterier blev sendt til to senatorer og flere nyhedsmedier.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu