ANNONCE

Trumps yngste datter har sagt ja

20. januar 2021 14:43 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Tiffany Trump er muligvis lige nu den lykkeligste i hele Trump-klanen. Kæresten har været på knæ og hun sagde ja

Tiffany Trump, 27 år gammel og yngste datter af afgående præsident Trump, er blevet forlovet. Det fortæller hun selv i et opslag på Instagram, dagen inden hendes far forlader Det Hvide Hus og overlader nøglerne til sin efterfølger Joe Biden.

Hendes kommende ægtemand er 23-årige Michael Boulos, der ifølge internationale medier er ud af en aldeles velhavende familie. Ifølge Vanity Fair står familien bag virksomheden Boulos Enterprises, et Nigeriansk baseret milliardforetagende, der blandt meget andet beskæftiger sig med motorcykler, detailhandel og også ejendomme.

Tiffany Trump er det eneste barn fra Donald Trumps ægteskab med Marla Maples, hans andet i øvrigt, og hun er vokset op hos sin mor i Californien.

Hun har studeret sociologi samt byplanlægning på University of Pennsylvania og blev færdiguddannet som jurist i maj 2020 fra Georgetown Law School ved  George Washington University.

Hun har også gjort sig som både model og sanger.

“Det har været en ære at fejre mange milepæle, historiske begivenheder og skabe minder med min familie her i Det Hvide Hus. Men intet er større end mit engagement med min forlovede Michael. Jeg føler mig velsignet og er spændt på det næste kapitel,” skiver hun i sit opslag på Instagram, som også indeholder et foto af parret.

Angiveligt taget indenfor murene i Det Hvide Hus.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Modsat sine søskende, har Tiffany Trump holdt lav profil i sin fars præsidentperiode. Hun trådte dog for en stund ind i det politiske rampelys, da hun indtog talerstolen ved det republikanske partikonvent i sommeren 2020.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu