Trustpilot under britisk ledelse

11. marts 2013 09:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Trustpilot under britisk ledelse
Billede mangler

Valget faldt på Timothy Weller. En investorveteran med stor erfaring for at sælge eller få børsnoteret selskaber. Og det er den ambition Trustpilot har med den nye britiske bestyrelsesformand, som trådte til i februar, skriver Børsen mandag.

»Tim Weller skal hjælpe selskabet ind i næste fase med sin store erfaring og gode kontakter. Han har tidligere præsteret børsnoteringer og salg, og det er selvfølgelig en stor grund til, at han er hentet til Trustpilot,« siger Gregers Kronborg, partner i Trustpilot-investoren Northzone, til Børsen.

Gregers Kronborg var før formand, men overlader nu den stilling til Timothy Weller for selv at blive menigt bestyrelsesmedlem. Timothy Weller pointerer, at han som bestyrelsesformand først skal udvikle selskabet, før et salg kan komme på tale.

»Succesen i Danmark og resten af Europa har været helt ufattelig, så nu skal vi ekspandere det endnu mere. Målet er at blive global markedsleder,« siger han til Børsen.

Derfor er en børsnotering heller ikke på dagsordenen lige nu, der er lang vej, og det er endnu for tidligt, siger Timothy Weller til Børsen. Han har før formået at få børsnoteret selskaber efter bare fem år for 800 millioner kroner i London, og mener selv at hans succes på det område kommer af, at han kan opbygge virksomheder, sådan som han nu vil opbygge Trustpilot, skriver Børsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu