Tudende Tantholdt solgt til Sverige

20. marts 2012 18:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tudende Tantholdt solgt til Sverige
Billede mangler

De danske korrespondenter fra TV 2 er hot stuff. Også uden for landets grænser.
TV 2’s dokumentarserie ‘Korrespondenterne’ er nemlig blevet afsat til Sverige, Norge og Finland, skriver B.T.
Det betyder, at millioner af tv-seere i vores nabolande også kommer til at opleve en rørt Rasmus Tantholdt i flygtningelejr i Sudan og Steffen Jensen, der søger ly fra granater i Libyen.
TV 2 har også serien med til Cannes i næste måned, hvor den internationale tv-messe finder sted.
Overfor B.T. garanterer den danske krigskorrespondent, at det ikke er for kameraernes skyld, at han græder. Han tror ej heller, at en status som kendt korrespondent vil stå i vejen for de nyheder, som han skal viderebringe.
“Jeg tror, at det for mange seere er uinteressant, om jeg er glad eller ked af det, men hvordan nyheder bliver til, og alle de tilvalg og fravalg, der ligger bag. Jeg er mig selv hele vejen. Jeg har ikke lyst til at lave skuespil. Det er et meget ærligt billede af, hvordan jeg reagerer på de indtryk, jeg får derude som det var tilfældet i Somalia. Og jeg har også grædt siden, selv om kameraerne ikke var på,” siger han til B.T.
Til efteråret kan de danske tv-seere glæde sig til nye afsnit af dokumentarserien, der blandt andet vil følge Ulla Therkelsen under urolighederne i Athen og Rasmus Tantholdt på ulovligt og hemmeligt visit i Syrien.
Kilde: http://www.bt.dk/film-og-tv/tantholdt-jeg-graeder-ogsaa-naar-kameraerne-…

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu