ANNONCE

Tur hjem fra fest gik galt for 22-årig kvinde

12. august 2019 21:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden er nu blevet sigtet af politiet for flere lovovertrædelser.

Tur hjem fra fest gik galt for 22-årig kvinde
Kvinden blev sigtet for hele tre ting efter uheldet. Genrefoto.

En 22-årig kvinde er muligvis vågnet med to typer tømmermænd, fysiske såvel som moralske, efter at hun tidligt søndag morgen blev anholdt og sigtet for spritkørsel. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten for kredsen.

De fysiske tømmermænd kommer af, at kvinden overfor politiet har indrømmet, at hun var påvirket af alhol, da hun i høj fart mistede kontrollen over bilen på Østjyske Motorvej ved Brabrand klokken 05.58 søndag morgen. Et alkometer bekræftede i øvrigt kvindens indrømmelse, og man skal derudover se på det køretøj, kvinden kørte galt i, for at nå ind til kernen af de mulige moralske tømmermænd.

Kvinden fortalte politiet, at hun, før køreturen, havde drukket en del øl hos en ven, som hun derudover havde overnattet hos. Kvinden bor i Solbjerg, og hun var vågnet tidligt søndag morgen, hvor hun havde stjålet vennens bil for at køre hjem i seng.

Det var her, det gik galt, og det var derfor, kvinden blev anholdt. Hun blev sigtet for både spritkørsel, tyveriet af bilen og så for at køre uden kørekort, da hun ikke var i besiddelse af et sådant, da hun blev anholdt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu