ANNONCE

Tur i pølsevogn: Mand vinder 1,2 millioner kr.

20. februar 2019 09:36 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En mand, der havde fået forbud mod at spille af konen, har vundet 1,2 millioner kroner.

Tur i pølsevogn: Mand vinder 1,2 millioner kr.
Et pølsevognsbesøg kan forandre alt - både dine smagsløg og din økonomi. Det kommer blot an på, hvilken variation du vælger. Foto: Scanpix

For en mand i 20’erne blev en tur i den virtuelle spillemaskine ‘Pølsevognen’ på Danske Spils Casino-spil en helt vanvittig oplevelse. Manden var startet ud med 17,5 kroner – og blot få sekunder efter eksploderede kontoen til svimlende 1.263.761.13 kroner.

De mange penge faldt på et yderst tørt sted for manden, der i flere år har kæmpet med dårlig økonomi sammen med resten af familien. Men en skæbnesvanger dag ændres alt.

– Jeg sad derhjemme med mine to drenge og ville bare lige spille lidt selv, mens de sad og spillede FIFA. På et tidspunkt kiggede jeg op på fjernsynsskærmen, og da jeg vendte blikket tilbage på min telefon, fik jeg verdens største chok. Der stod jo, at min saldo lige pludselig havde forvandlet sig til 1.263.761.13 kroner, siger han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Manden ønsker at være anonym og har tidligere fået et forbud mod at spille pengespil af sin kone, fordi økonomien har været ‘særdeles stram’.

– Vi har skyldt penge væk til familie og nogle forskellige Kvik-lån. Så meget, at vi faktisk var endt i RKI. Så dette her har fuldstændig ændret vores liv. Jeg er så glad. Og jeg kunne da heller ikke dy mig for at drille min kone lidt, da hun kom hjem.

Et opgør med fruen

Men for manden der havde forbud mod at spille på spillemaskiner ventede et yderst brutalt møde. Han måtte nemlig indrømme overfor konen, at han altså var faldet i – og havde spillet igen. Selvom økonomien var træt og manden selv er på dagpenge.

– Hun blev rasende på mig. Haha. Og da jeg så sagde, at vi var blevet rige, blev hun endnu mere sur, fordi hun troede, at jeg tog pis på hende. Men da jeg så viste hende kontoen, blev hun pludselig i bedre humør. Ja faktisk råbte og skreg hun af glæde.

Men eftersigende har pengene ikke kun gjort, at økonomien er bedre, men den har også gjort, at parforholdet er blevet bedre. For penge kan jo være med til at vende op og ned på alt.

– Det hele har været ret hårdt de seneste år. Og vi har været tæt på at gå fra hinanden. Men nu får jeg hele tiden sms’er fra min kone om, at hun elsker mig og ikke kan leve uden mig. Det er simpelthen så dejligt. Vi er som nyforelskede, siger han.

De mange penge er blevet brugt på at betale alt parrets gæld, samt at købe en bil kontant. Derudover drømmer parret om at lægge penge til udbetalingen af en lejlighed eller til et lille hus.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu