ANNONCE

Turister døde på natklub i Thailand

17. august 2012 07:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Turister døde på natklub i Thailand
Billede mangler

Mindst fire personer har mistet livet og over 20 personer er kvæstet efter en brand på en natklub i det populære turistområde Phuket i Thailand.
– Fire er bekræftet døde. Vi tror, at alle er udenlandske turister, men det er endnu ikke sikkert, oplyser en højtstående myndighedsperson i Phuket.
Branden opstod tidligt fredag, da et lyn slog ned i en transformator ved natklubben “Tiger Disco” i byen Patong, og herefter spredte ilden sig hurtigt. Natklubben er populær blandt udenlandske turister.
Lokale hospitalsmedarbejdere fortæller, at der både er turister og thailændere blandt de sårede. De omkomne er meget svært tilredte.
– Vi har modtaget mere end 20 mennesker, som er kommet til skade under branden. To er i kritisk tilstand på grund af alvorlige brandsår. Den ene er en fransk mand, som har fået forbrændinger på overkroppen.
– De fire døde er blevet brændt til uigenkendelighed. Vi kan ikke engang identificere deres køn, siger en medarbejder på et hospital i Patong.
Udenrigsministeriets Borgerservice har tidligt fredag morgen været i kontakt med myndighederne i Bangkok. Indtil videre er der ingen oplysninger om, at der skulle være danskere blandt de omkomne, fortæller Udenrigsministeriet til Ritzau.
I flere år har der været bekymringer omkring brandsikkerheden på de thailandske diskoteker.
I 2009 udbrød der brand på et diskotek i hovedstaden Bangkok, og her døde mere end 60 mennesker i flammerne – heriblandt flere udlændinge, som fejrede nytåret i landet.
Kilde: AFP

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu