ANNONCE

Turistkrise: Her får du penge for at få corona

17. juli 2020 20:20 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Få corona og tjen penge - det lyder som noget, der er løgn. Men det er en kampagne, der skal lokke turister ud at rejse.

Der findes områder af verden, hvor ekstremt mange menneskers levebrød afhænger af, at der kommer turister til området.

Derfor har en lang række lande, områder og hoteller forsøgt sig med alternative metoder til at lokke turisterne tilbage til de hårdtprøvede områder.

I Mexico har man i området Cancun blandt andet lanceret en kampagne, hvor man kan få to gratis nætter, hver gang man har betalt for to – det betyder i praksis, at man kan tage sin partner eller en bekendt med ganske gratis i samme periode. Det skriver CNN.

I galleriet øverst kan du se nogle af de tiltag forskellige lande har gjort.

I et populært feriemål for danskere har man også taget andre metoder i brug. I Bulgarien har man nemlig valgt, at lave en kampagne, der betyder, at gæster gratis kan bruge liggestole, parasoller og få borde ved de mange strande – det plejer man ellers at betale for.

Få penge for at blive smittet

Der findes lande, der gerne vil overbevise turister om, at det altså er mere end sikkert at rejse til egnen. Det gælder blandt andre Uzbekistan, der har valgt, at man kan få penge, hvis man skulle være så uheldigt at få corona under rejsen.  Det betyder, at hver turist, der får corona i Uzbekistan, kan se frem til en check på 3.000 dollars. Det svarer til godt og vel 19500 danske kroner.

Uzbekistan er måske ikke først på listen over lande, som danskere kigger på, når det kommer til rejser til udlandet. Men med spændende byer som Tashkent, Samarkand og Bukhara, så er der rig mulighed for at udforske det store land med den rige historie.

Et yndet turistmål for danskere er også Cypern, hvor man har valgt at genåbne grænserne til en række udvalgte lande. Her dækker de kost, logi og medicin for gæster, der bliver ramt af corona på ferieøen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu