Tusindvis har penge i klemme: Festival aflyser og kan ikke garantere pengene tilbage

9. august 2018 13:10 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Festivalen Hede Rytmer bliver ikke til noget i Esbjerg i år

Tusindvis har penge i klemme: Festival aflyser og kan ikke garantere pengene tilbage
Nik & Jay var blandt festivalens helt store trækplastre. (Foto: Scanpix)

Tusindvis af mennesker kan ende med at få penge i klemme, efter festivalen Hede Rytmer har opgivet at gennemføre årets planlagte festival i Esbjerg.

Svigtende billetsalg og økonomiske udfordringer hos Hede Rytmers søsterfestival i Randers – der blev afholdt på en af årets få regnvejrsdage – er ifølge Ugeavisen Esbjerg årsagerne.

Omkring 2600 mennesker har indløst billet til Hede Rytmer i Esbjerg.

Og de folk vil ikke umiddelbart få deres penge tilbage. For som det ser ud nu, har festivalen ikke penge til at betale alle deres kreditorer – og går festivalen konkurs, vil de større kreditorer skulle forsøge at få dækket det, de har tabt, før publikum kan få dækket deres tab.

Prøver at arrangere festival næste år

Derfor arbejder festivalen på en alternativ løsning. De vil i stedet bede folk om at slå koldt vand i blodet – og vente et år – hvor festivalen vil forsøge at stable et arrangement på benene i 2019.

Det skriver de selv på Facebook:

– Som udgangspunkt overstiger de økonomiske krav som vil følge ved en aflysning de økonomiske midler som er til rådighed, hvorfor vi ikke vil være i stand til at honorere alle som har et tilgodehavende. Vi arbejder på en mulig flytning af arrangementet, så de som har købt billet kan få deres koncertoplevelse, skriver Hede Rytmer på sin Facebookside.

Blandt festivalens hovednavne blev der lokket med Medina, Dizzy Mizz Lizzy, Nik & Jay og Lis Sørensen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu