ANNONCE

Tusindvis kommer til skade på ski i vinterferien

20. februar 2012 14:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tusindvis kommer til skade på ski i vinterferien
Billede mangler

Vinterferien byder vanen tro på en del uheldige danske skiløbere, som må hastes hjem med brækkede ben og andre kvæstelser.
Ifølge alarmcentralen SOS International, som blandt andet varetager rejseforsikringer, er antallet af uheldige danskere på de udenlandske pister indtil nu på samme niveau som sidste år.
“Det kan stadig gå op og ned, men meget tyder på, at skadesfrekvensen bliver den samme som sidste år, og den kan stadig nå at blive højere,” siger nordisk skadechef i SOS International, Søren Hedegaard Madsen til Newspaq.
SOS står for størstedelen af forsikringsselskaberne i Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Søren Hedegaard Madsen vil endnu ikke komme med et endeligt tal på, hvor mange danskere der er kommet galt af sted på ski i vinterferien, men der tegner sig allerede nu et uheldigt billede af skisæsonen.
“Vi har reserveret ca. 1.000 sæder på godt og vel 100 fly til de uheldige skiløbere, og samtlige sæder ser ud til at blive fyldt ud,” siger han. SOS har været nødt til at reservere flere hundrede pladser ekstra ad hoc.
Til og med uge 10 vil SOS International kunne opgøre et endeligt antal over danske skiulykker. Ifølge tal fra SOS International kom i alt 6.183 til skade i hele sidste skisæson.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu