ANNONCE

TV 2 laver mere Årgang 0

1. juli 2019 09:12 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

TV 2 afslører nu, at Årgang 0 vender tilbage. Denne gang med børn født i 2020.

Det var et vemodigt farvel, da seerne kunne se de tre Årgang 0-børn Christian Elhauge, Stephanie Van der Watt og Rachel Ellebye blive 18 år gamle. Siden fødslen har danskerne fået et indblik i deres liv, der har skildret en ny generation.

TV 2 afslører nu i en pressemeddelelse, at programmet vender tilbage. Det er samme koncept, men danskerne kan glæde sig til at stifte bekendtskab med helt nye familier, der venter barn til 2020.

Årgang 2020

Der er altså ikke gensyn med børnene født i 2000, men derimod en nybegyndelse med børn født i 2020. Derfor hedder programserien også Årgang 2020.

Og grunden til endnu en programserie, der skildrer opvæksten og familielivet ligger helt klar for TV2

– Børnefamiliernes liv bliver ved med at være interessant og udfordrende i de kommende år. Historien om den danske børnefamilie er lige så vigtig i dag, som da ’Årgang 0’ blev sat i gang for 20 år siden, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– ’Årgang 2020’ bliver ikke alene fortællingen om fem familier, vi kan spejle os i og reflektere over. Programmerne bliver også et stykke danmarkshistorie, der fortæller om børnefamiliernes liv og vilkår i forskellige dele af samfundet – i medgang og modgang og under skiftende politisk ledelse af landet.

Fem familier

TV 2 oplyser, at de netop har indledt arbejdet med at finde fem familier, der venter barn i januar eller februar 2020, som skal være hovedpersoner i den 18-år lange programserie.

Familierne, der eftersøges, må gerne repræsentere en bred del af den danske befolkning. Og TV 2 lægger op til at alle familier, der venter barn i starten af 2020, kan ansøge om at medvirke.

Hvis Årgang 2020 bliver sendt på samme måde som Årgang 0, kan danskerne glæde sig til at se første afdeling af programserien i starten af 2021 forudsat, at TV 2 finder familier, der vil medvirke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu