ANNONCE

TV-deltager død

23. november 2020 08:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En deltager i det amerikanske TV-program Wipeout faldt pludselig om og var ikke til at genoplive.

TV-deltager død
En deltager i TV-programmet Wipeout er død. Genrefoto: Scanpix

I TV-programmet Wipeout, der en overgang løb over danske skærme i en dansk udgave, bliver deltagerne presset til det yderste af fysikken på en forhindringsbane designet til kun at lade de klogeste eller de stærkeste i gennem.

Af samme årsag er der to elementer i programmet. Det er sjovt at se de, der fejler fuldkommen, men det er også fascinerende at beskue, hvordan toptrimmede mennesker aser og maser sig gennem de mange forhindringer.

Det var dog hverken sjovt eller fascinerende, hvad der skete i forbindelse med optagelser til den amerikanske version af Wipeout onsdag. Her faldt en deltager, der ganske vist lige havde klaret forhindringsbanen, pludselig om, skriver flere amerikanske medier.

Ifølge eksempelvis Variety har kilder på produktionen forklaret, at den mandlige deltager faldt om og blev tilset af sundhedspersonale tilknyttet optagelserne. Tilkaldte paramedicinere transporterede manden til et lokalt hospital, hvor han blev erklæret død.

Alle deltagere bliver screenet for at sikre, at de rent fysisk er i risiko i forbindelse med deltagelsen.

En talsperson for TBS, der sender programmet i USA, siger til Variety, at alle er knust og rystede over deltagerens død og sender tanker og kondolencer til mandens familie. Samme melding kommer fra Endemol, produktionsselskabet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu