ANNONCE

Tv-kendis’ bil i brand: Flammer i forruden

28. august 2019 15:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Daniel Rasmussen, kendt fra Kørelærerne, oplevede noget voldsomt på vej hjem fra ferie. Familiens bil brød i brand.

Hvad der havde været en hyggelig og tiltrængt familieferie i Ribe, blev afsluttet med noget af et chok. Daniel Rasmussen, som de fleste kender fra programmet Kørelærerne, var med sin kone Camilla og sine to døtre Annabell, 2,5 år og Alberte, tre måneder, på vej hjem fra ferie, da deres bil opførte sig underligt.

De kørte ind på en rasteplads og kort tid efter var bilen i flammer.

– Min Mercedes opfører sig mærkeligt. Så står der lige pludselig flammer op af forruden, siger Daniel Rasmussen til Newsbreak.dk.

Ud af bilen

– Det var jo et kæmpe chok, og jeg siger til min kone Camilla, at hun skal løsne vores børn, så vi kan komme ud i en fart. Men Camilla sidder i midten af de to børnesæder, så hun har svært ved at komme ud, siger kørelæren.

Men den trange plads mellem børnesæder var ikke den eneste udfordring.

– Anabell ville ikke ud, fordi hun sad og så tegnefilm, så hun bliver bare ved med at holde fast i sædet, siger Daniel Rasmussen og fortsætter:

– Hun forstod ikke ikke, hvad der skete.

Heldigvis kommer hele familien ud i god behold.

Får hjælp

På rastepladsen bevæger familien sig godt 100 meter væk fra bilen, som nu for alvor brænder.

Men da familien lige havde været på ferie var bilen fuld af deres ejendele, dokumenter og gaver købt i Ribe, hvor de var på ferie.

– Vi så jo bare vores bil brænde med alle vores ting i. Så jeg begynder at kaste alle tingene ud, mens Camilla bliver ved børnene. Der kommer en masse fra rastepladsen og hjælper mig, siger Daniel Rasmussen.

De får alle deres ting ud og flytter dem væk fra bilen. I nærmest samme moment kommer en lastbilschauffør dem til undsætning.

– Så kommer der en lastbilschauffør med en pulverslukker og slukker bilen, siger han.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Desuden fik familien også hjælp fra samaritter fra Røde Kors.

Daniel Rasmussen kontakter både politi og brandvæsen for at fortælle, hvad der var sket. To timer efter, at bilen var brudt i brand ankom Falck, der tog bilen med.

Familien blev hentet af kørelærens kammerat, der også hedder Daniel, som hentede dem og kørte familien hjem.

Ingen panik

Selv om det var en chokerende oplevelse tog Daniel Rasmussen det roligt.

– Jeg var rolig, men min kone var ikke så specielt rolig, siger kørelæren grinende.

Han forklarer også, at det ikke er første gang, han oplever, at en af hans transportmidler er brudt i brand. For to år siden skete der noget lignende med hans Harley Davidson, som også udbrændte.

Bilen er min baby

Den Mercedes som brændte, betyder meget for Daniel Rasmussen, da det var den første fede bil, han købte. På trods af at den havde år på bagen, så var den få måneder inden ferien lige blevet synet, så der skulle ikke have været noget i vejen med bilen.

Omvendt er han bare glad for, at der ikke skete noget med hans familie.

– Fuck den lorte bil. Det er bare en bil. Så længe der ikke skete mine piger noget. Det er det vigtigste, konstaterer Daniel Rasmussen.

Han har kontaktet sin forsikring, som skal klarlægge, hvad årsagen til branden er.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu