ANNONCE

TV-kendis har brækket ryggen

10. august 2020 15:17 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Simon Cowell har gennemgået en seks timer lang operation efter styrt på el-cykel. Han har det efter omstændighederne godt.

Det kan være farligt at bevæge sig rundt på cykel. Det må også Simon Cowell erkende. Herhjemme kender vi ham bedst som hudløs ærlig og kontant dommer i forskellige talent-shows. Blandt andet X-Factor i USA og England.

TV -show-mogulen’ er ifølge flere internationale medier, heriblandt TMZ, styrtet på en ny-anskaffet el-cykel og har pådraget sig flere brud på rygsøjlen.

Uheldet skete under en prøvetur ved hans egen bolig i fashionable Malibu ved Los Angeles lørdag den 8. august. Herfra blev han kørt til et hospital og var i løbet af natten til søndag igennem en seks timer lang operation.

Det amerikanske medie Deadline skriver, operationen forløb helt efter planen, og at patienten efter omstændighederne har det godt.

“Han fik brud på ryggen flere steder og er blevet opereret i løbet af natten. Operationen gik godt og nu er han ved at komme sig på hospitalet,” har en talsmand for Simon Cowel fortalt til mediet.

Simon Cowell sidder også i dommerpanelet i ‘America’s got talent’ og skulle tirsdag den 11. august have været på plads ved showet, der denne dag afvikler live-show. Det bliver der næppe noget af og situationen har da også fået en af hans med-dommere, den colombianske skuespiller, komiker og model, Sofia Vergara, til Instagram-tasterne.

“Vi savner dig boss. Kom hurtigt tilbage,” skriver hun i et opslag, der også indeholder et billede af hende selv sammen med showets øvrige dommere, Heidi Klum og Howie Mandel.

På billedet ser man de tre, alle behørigt iført mundbind, pege på en stol, hvor Simon Cowell skulle have siddet.

Der forelægger endnu ikke oplysninger om, hvor længe Simon Cowell står overfor at skulle rekreere eller om han har udsigt til mén efter sit uheld.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu