ANNONCE

TV-kendt skilt stjålet: -Det betyder noget for os

16. januar 2021 13:19 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Corona Camping savner sit skilt

TV-kendt skilt stjålet: -Det betyder noget for os
Det er skiltet her, der er blevet stjålet - har du det, så må du gerne aflevere det igen. Privatfoto

Fulgte du med i TV 2-dokumentarserien Trailerpark Danmark, så kender du sikkert også til den midtsjællandske campingplads Corona Camping. Navnet har efterfølgende medført en uventet fokus fra offentligheden, fordi det deler navn med en vis virus, verden i øjeblikket taler en del om.

Ved campingpladsen, der især præges af fastlæggere, står også et skilt, der kort og kort bare viser, hvor du er. “Corona”.

Nu er et af landets måske mest fotograferede skilte så blevet hugget, fortæller campingpladsejer Michael Michael Palskov Farnø til Newsbreak.dk. Det blev formenlig stjålet i ly for natten tirsdag eller onsdag.

– Det er desværre stadig ikke dukket op, siger Farnø lørdag middag. Skiltet har ellers været efterlyst på Facebook i nogle dage.

Stil det bare

Tyveriet er ikke meldt til politiet. Michael og hans kone Susanne mener ikke, det bør være nødvendigt at involvere politiet i skiltetyveriet. Håbet er, at det kan klares i fred og fordragelighed i stedet.

– Man må gerne bare liste ud i løbet af natten og stille det tilbage, det er fint. Vi har ikke tænkt os at anmelde noget, eller afsløre nogen. Vi vil bare gerne have vores skilt tilbage. Det betyder jo noget for os, siger Michael til Newsbreak.dk.

Det er også helt i orden bare at skrive en besked til campingpladsen på for eksempel Facebook, hvis man tilfældigvis har Corona-skiltet stående derhjemme. Michael og hustruen har ingen interesse i at hænge nogen ud for noget som helst.

Tilbudt et nyt

I kommentarsporet på Facebook-opslaget kan man læse, at en følger har tilbudt at lave et helt nyt “Corona”-skilt til campingpladsen kvit og frit. Det har Michael umiddelbart takket nej til, men den beslutning er ikke definitiv.

– Det er jo fuldstændig fantastisk, at der findes sådan nogle mennesker, der bare vil hjælpe, men jeg har svaret, at vi gerne venter en uges tid endnu, på at vi får det gamle tilbage, siger Michael til Newsbreak.dk lørdag.

Corona Camping ligger på – tro det eller ej – Coronavej i Borup. I TV-programmet kunne seerne få et indblik i livet som fastlægger på campingpladsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu